Најдете го најдобриот домен за вас

 • .biz

  $21.99

 • .blog

  $34.99

 • .club

  $22.99

 • .co.uk

  $10.99

 • .com

  $13.99

 • .io

  $52.99

 • .net

  $16.99

 • .online

  $44.99

 • .us

  $11.99

 • .xyz

  $15.99

88HOSTs

Имаме совршен хостинг план за вашиот следен сервер, сајт, апликација, платформа или блог - сите поддржани од вашата наградувана 24/7 поддршка.

Starter Shared hosting

tagStarting From

$2.99

 • 1 Websites
 • 50GB SSD
 • Unlimited Bandwidth
 • Free SSL
 • 2x Speed and Performance
 • 5 Email Addresses
 • Security Suite
 • Python, Node.JS, Ruby, and GIT version control
cPanel Included

Get 2 months free with
annual prepay.

BUY NOW

Economy Shared hosting

tagStarting From

$5.99

 • 25 Websites
 • 200GB SSD
 • Unlimited Bandwidth
 • Free SSL
 • 4x Speed and Performance
 • 20 Email Addresses
 • Security Suite
 • Python, Node.JS, Ruby, and GIT version control
cPanel Included

Get 2 months free with
annual prepay.

BUY NOW

Delluxe Shared hosting

tagStarting From

$7.99

 • Unlimited Websites
 • 500GB NVMe SSD
 • Unlimited Bandwidth
 • Free SSL
 • 12xUltraStack Speed & Performance
 • Unlimited Email Addresses
 • Security Suite
 • Advanced Caching
 • Python, Node.JS, Ruby, and GIT version control
cPanel Included

Get 2 months free with
annual prepay.

BUY NOW

Ultimate Shared hosting

Starting From

$12.99

 • Unlimited Websites
 • Unlimited NVMe SSD
 • Unlimited Bandwidth
 • Free SSL
 • 20xUltraStack Speed & Performance
 • Unlimited Email Addresses
 • Security Suite
 • Advanced Caching
 • Python, Node.JS, Ruby, and GIT version control
cPanel Included

to talk to a sales specialist.

CHECK ALL PLANS

Нашите производи

Најдобри перформанси исполнува Целосна приспособливост.

cloud server

VPS хостинг

Нашите сервери и инфраструктура се стандардно заштитени од напади на denial of service (DDoS).

server

Virtul Server

RPN е приватна мрежна функционалност, посветена и физички одделена од вашиот интернет-мрежен интерфејс.

cloud server

Веб Хостирање

Нашите Dedibox® сервери се сертифицирани VMWare Ready®.

database

Муабет со хостинг

Речиси сите наши Dedibox® доаѓаат со хардвер KVM преку IP и далечински виртуелни медиуми како стандард.

wordpress logo

Wordpress хостинг

Поголемиот дел од Dedibox серверите поддржуваат RAID, обезбедувајќи сигурност и перформанси.

cloud icon

Облак хостинг

Нашата техничка помош е достапна 24 часа на ден, 7 дена во неделата преку билет и телефон, на француски, англиски и германски јазик.

Веќе поседувате совршено име на домен?
Изградба на веб-страница за тоа!

Сакате да создадете единствена веб-локација за вашиот бизнис?
Ние ви помагаме да го изградите вашиот веб-сајт за да се натпреварувате со светот.

Кликнете за да започнете
right icon
Everything You’ll need

We monitor and manage multiple domain centralization in real-time to ensure your websites are always up and running.

server reload
Backup

We provide website backup and disaster recovery services in the easiest way possible; saving time and securing data.

open source code
Free SSL

Start protecting your e-commerce, logins, and more in just a few minutes with an automated domain validated FreeSSL.

user system
Convenience Softaculous

Softaculous takes care of the complete application lifecycle inclusive of installation, backup, restoration, and updation.

settings icon
Control Panel - cPanel

Easy manage your domain name, renew the order, & make the most of your purchase with our intuitive control panel.

lock icon
Security - Imunify360

The comprehensive multi-layered defense architecture ensures precision targeting and eradication of malware and viruses.

speed-server
Performance - LiteSpeed + LSCache

Boost your WordPress, Joomla, and other dynamic websites performance and manage cache while spiking traffic.

server connnection
Convenience Migrations

We offer convenience website migration services by transferring files, databases, scripts, and free domain registration transfer.

support icon

Premium Everything - Especially Support

An in-house, expert team is available round-the-clock to help resolve your queries to get you started and grow your presence online. We are there when you get stuck-anytime, day or night. We help you create a website fast and easy by resolving all web hosting queries!

Need Help? We are here right now

Зошто да избереме?

Wordwide инфраструктура, иновативни cloud computing и специјализирана експертиза

maze icon

Решенија

Нашите посветени сервери се напојувани од хардвер од висок квалитет, претпријатие одделение од водечките играчи како Dell, HP и Supermicro. Изграден за брзина и неспоредливи перформанси.

rocket speed icon

брзина

Нашите сервери се изградени за да обезбедат супериорна брзина и да се осигураат дека дури и најсложените веб-апликации се извршуваат без проблеми.

user image

ПОДДРШКА

Нашиот тим се состои од ИТ професионалци во проблемите со софтверот и хардверот и ова го задржува квалитетот на нашата поддршка во првата класа на светот.

gurantee

ВРЕМЕНСКА ГАРАНЦИЈА

Горди сме да понудиме едно од највисоките нивоа на гаранција за мрежно време (99,95%). Вашиот веб-сајт ќе биде секогаш и трчање.